Bedankt voor je interesse!

  • Om je gericht van dienst te kunnen zijn, kun je de volgende opties aanvinken:
Sluit dit venster.

Vick Nieuwenhuis

Met man, zoon en kat woon ik in Zwolle. Voordat dit zover was, toonde zich al vroeg mijn passie voor mens en communicatie. Sinds 1996 werk ik als ontwikkelaar van mensen. Tijdens studie/loopbaan maakte ik me een verscheidenheid aan gesprekstechniek en coachvaardigheid eigen.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling vormden een rode draad in mijn leven; een waardevolle reis naar inspiratie voor optimalisering en zelfmanagement. Het motto voor Teamkennis werd dan ook;
Grip op je gedachten, gevoel en gedrag!

Van cursisten en coachees ontvang ik regelmatig feedback dat ze mij zien als open, inspirerend, rustig, empathisch, laagdrempelig, enthousiast, betrokken en doeltreffend.
Ze zeggen dat ik organisatie-sensitief ben. Belangrijke waarden voor mij zijn transparantie, verbinding, ontvankelijkheid, wijsheid en eigenheid. Dit zijn enkele facetten die mij vormen tot wie ik ben.

Ik hoor graag jouw verhaal tijdens een persoonlijke kennismaking.

Vick Nieuwenhuis

Opleiding en functie

  • Sinds juni 2009 opgeleid tot practitioner bij Enneagram Nederland.
  • Sinds mei 2011 gecertificeerd als enneagram trainer (CET) en procescoach & counselor (EPC) in de verhalende traditie van Helen Palmer en David Daniels, Enneagram Worldwide.
  • Onderdeel van de trainerspool van Enneagram Nederland tussen 2011 en 2018. Trainingen werden voor hen verzorgd, waaronder de opleiding voor EnneaProcesCoach & Counselor. Daarnaast samenwerking tijdens grotere opdrachten voor bedrijven.
  • Tussen 2014 en 2018 werkzaam als supervisor voor Enneagram Nederland. De functie van supervisor vervullen voor mensen die de proeve van bekwaamheid in type-interview af willen leggen. Tevens supervisor voor studenten die examen willen doen voor EnneaProcesCoach & Counselor.
  • Vanaf september 2018 de opleiding tot docent Zhineng Qigong bij Academie Qing-Bai. Level I, II en III van deze Chinese bewegingsleer werden succesvol afgerond.
teamkennis - opstelling teambuilding